NAŠE USLUGE

srijeda, 17.11.2010 15:37:00

ČIŠĆENJE VAŠEG ŽIVOTNOG PROSTORA

Bijeli_oblak_-_Ciscenje_zivotnog_prostora2Opustite se i uživajte u svom slobodnom vremenu, a brigu oko čišćenja vašeg životnog prostora prepustite našim profesionalnim rukama.

Kako bi usluga čišćenja vašeg doma bila što preciznija i efikasnija, naši djelatnici prate listu obveza koja uključuje:

 • Čišćenje kuhinje (brisanje polica, pranje pločica, čišćenje mikrovalne i obične pećnice, čišćenje hladnjaka, čišćenje tostera, grijača za vodu, miksera, čišnjeće sudopera, slavina i rasvjetnih tijela, pranje poda i usisavanje tepiha),
 • Čišćenje dnevne sobe / blagavaonice /spavaćih soba (brisanje prašine sa svih površina, pranje prozora i ostalih staklenih površina, pranje podova i usisavanje tepiha),
 • Čišćenje kupaonice/WC-a (čišćenje kade i tuš kabine, pranje pločica, prozora i ostalih staklenih površina, brisanje polica, pranje poda i WC školjke),
 • Čišćenje stepenice i predsoblja (čišnjeće staklenih površina, usisavanje tepiha i brisanje poda).
 • Čišćenje ostalih prostorija i predmeta sukladno vašim zahtjevima.

Bijeli_oblak_-_Ciscenje_zivotnog_prostoraSukladno vašim potrebama, usluga čišćenja vašeg doma može biti jednokratno ili redovito, na tjednoj ili mjesečnoj osnovi.

Osim navedenih usluga, Bijeli Oblak će se također pobrinuti da vam ni seljenje ne bude velika muka. Naručite našu uslugu:

čišćenje prilikom useljavanja/iseljavanja i naši će djelatnici: uklonit sve tragove boje, ljepila i sl., obrisati sve prozore i okvire, očistiti svu stolariju, vrata, utičnice i prekidače, očistiti i ispolirati sve prostorije, izribati sve sanitarije, oprati i ispolirati sve podove, dubinski očistiti tepihe i tapecirani namještaj, te oprati zavjese.

 

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA

Bijeli oblak - Čišćenje poslovnih prostoraAko ste u potrazi za profesionalnim čišćenjem vaših poslovnih prostora,
Bijeli Oblakvam stoji na usluzi.

Ovisno o vašim potrebama, Bijeli Oblak vam nudi:

 
 
 • Redovno čišćenje poslovnog prostora koje uključuje detaljno čišćenje prostora na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj osnovi. Slijedimo vaše želje i prilagođavamo se vašem radnom vremenu.
 • Jednokratno čišćenje poslovnog prostora
  Ako nemate potrebu za redovnim čišćenjem vašeg ureda, nudimo vam jednokratni posjet.
 • Čišćenje poslovnog prostora prilikom useljavanja ili iseljavanja
  Ako ste se uselili u novi poslovni prostor, obratite se timu Bijelog Oblaka da vas riješi svih organizacijskih problema oko čišćenja. Brzo i zadovoljno, uselit ćete u svježe i čisto radno okruženje uz minimalni angažman.

Ako iseljavate iz dosadašnjeg poslovnog prostora Bijeli Oblak će osigurati da ga "razdužite" u potpuno čistom stanju.


Slijedimo vaše želje i prilagođavamo se vašem radnom vremenu.

 

ČIŠĆENJE STAMBENIH ZGRADA

Bijeli oblak - Čišćenje stambenih zgradaBilo da ste agencija koja se bavi održavanjem stambenih zgrada, upravitelj ili stanar koji želi ugovoriti redovito ili povremeno čišćenje stambene zgrade, Bijeli Oblak vam stoji na usluzi.


Pprogram čišćenja stambenih zgrada uključuje:

 
 • pranje stubišta i hodnika
 • čišćenje rukohvata
 • čišćenje lifta
 • čišćenje zajedničkih prostorija
 • pranje prozora i ostalih staklenih površina
 • usisavanje tepiha
 • pražnjenje koševa s odbačenim papirima, promotivnim materijalima,...
 • sukladno potrebama i dogovoru, moguća je i povremena impregnacija i poliranje kamenih i keramičkih površina.

PRANJE STAKLENIH POVRŠINA

Bijeli_oblak_-_Pranje_staklenih_povrsinaOsim standardnog pranja prozora iznutra i izvana u privatnom ili poslovnom prostoru, Bijeli Oblak pruža i uslugu pranja staklenih površina na nedostupnim mjestima, odnosno pranja ustakljenih fasada na visini do 20 metara.

Pranje se vrši posebnim sredstvima koja zadržavaju sjaj i čistoću znatno duže od uobičajenih komercijalnih sredstava za pranje stakla.

Usluga pranja staklenih površina može biti redovita (dnevno, tjedno, mjesečno) ili jednokratna. Usluga uključuje:

Bijeli_oblak_-_Pranje_staklenih_povrsina2

 • po potrebi žiletiranje
 • pranje i
 • ispiranje

 

 

 

 

 

 

PRANJE TEPIHA

Tepisi zahtjevaju poseban tretman čišćenja i održavanja, stoga vam preporučujemo slijedeće usluge:

Bijeli-oblak_-_Pranje_tepiha2

 • Pranje tepiha ili tepisona koje može biti dubinsko suho čišćenje ili dubinsko (kemijsko) s aktivnom pjenom, uz estrahiranje, sušenje i raščešljavanje. Ovisno o uvjetima, tepihe peremo na licu mjesta ili na našoj lokaciji. Koriste se sretstva pogodna za čišćenje prostora u kojima borave djeca ili osobe s astmom. Uz pranje tepiha savjetujemo i povremeno temeljito pranje tvrdih podnih obloga (kamen, mramor, pločice, parket, laminat).Prilagođavamo se vašem radnom vremenu.
 

 

PRANJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA

Jedna u nizu usluga Bijelog Oblaka je i dubinsko antialergijsko pranje trosjeda, dvosjeda, fotelja i drugog tapeciranog namještaja.
Tretman namještaju vraća svježinu, spriječava pojavu grinja, te mu produžuje vijek.
Koriste se isključivo kvalitetna biorazgradiva sredstva pogodna za čišćenje prostora u kojima borave djeca ili osobe s astmom.

 
Bijeli-oblak_-_Ciscenje_tapiciranog_namjestaja Bijeli-oblak_-_Ciscenje_tapiciranog_namjestaja2

 

 

PRANJE SVIH VRSTA PODOVA

Uz redovito čiščenje kućanstva ili poslovnog prostora povremeno je potrebno i temeljito pranje tvrdih podnih obloga poput kamena, mramora, parketa, pločica i laminata.

Pranje svih vrsta podova izvodi se strojno, biorazgradivim sredstvima pogodnim za čišćenje prostora u kojima borave djeca ili osobe s astmom. Tretmanom se otklanjaju tvrdokorna onečišćenja i naslage starih premaza, a da pri tom podloge ne izbjeljuju.

Pojedine tvrde podne podloge, pored temeljitog pranja, potrebno je presvući polimernom zaštitom. Polimerna zaštita poboljšava izdržljivost poda na gaženja, stvara mu dugotrajan sjaj, sprječava klizanje i olakšava svakodnevno čišćenje i održavanje.

 
Bijeli_oblak_-_Pranje_svih_vrsta_podova2 Bijeli_oblak_-_Pranje_svih_vrsta_podova
Prije čišćenja Nakon čišćenja

 

PRANJE BRODOVA I JAHTI

Bijeli-oblak---Pranje-brodova-i-jahtiUkoliko želite najbolju brigu za Vaše plovilo, prepustite isto u stručne ruke ručne agencije za čišćenje Bijeli Oblak.

Koristimo se najnovijim i na europskom tržištu, najboljim Kärcherovim strojevima i proizvodima za pranje koji garantiraju brzu i kvalitetnu uslugu.

Agencija Bijeli Oblak vam nudi:

 
 • VANJSKO PRANJE
 • UNUTARNJE PRANJE
 • DUBINSKO-KEMIJSKO PRANJE
 • POLIRANJE


Pokrivamo područje Splita i okolice !

Povećaj sliku

Bijeli oblak

BIJELI OBLAK d.o.o.
Agencija za nekretnine, prodaja i najam stanova, prodaja i najam poslovnih prostora, prodaja kuća i zemljišta, servis za čiščenje, agencija za čišćenje, održavanje čistoće stambenih i poslovnih prostora, čišćenje plovila, čišćenja tapeta i kamena, čišćenje Split, agencija za čišćenje Split.

Kontakt

Gundulićeva 26a, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 260 596
mob:
+385 95 933 9332 
+385 95 933 9330
mail:
bijelioblak@yahoo.com
web:
http://www.bijelioblak.hr
Copyright 2021 BIJELI OBLAK d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Gundulićeva 26a, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu